Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΟ υπόλοιπο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ / 7η διάθεση προϊόντων στις 8 Σεπτεμβρίου

Πέρασαν κιόλας 6 μήνες από τότε που η ομάδα "ΛΙΜΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" του Πειραϊκού Δημοτικού Δικτύου "ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ" ξεκίνησε τις διαθέσεις προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες. 
Ο βασικός σκοπός μας ήταν, μέσα σε αυτήν την ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε, να βροντοφωνάξουμε ότι το καλύτερο όπλο που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση είναι η μεταξύ μας ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και να προσπαθήσουμε να μην μένει κανείς ΜΟΝΟΣ του στην κρίση, γιατί πιστεύουμε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πετύχουμε πράγματα που στην αρχή μας φαινόντουσαν αδύνατα.

Η ανταπόκριση, η στήριξη και η συμμετοχή σας ήταν ο κινητήριος μοχλός που μας έδινε δύναμη να φέρουμε σε πέρας αυτές τις διαθέσεις προϊόντων, με τα όποια μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν, αλλά και ενάντια στην εχθρική διάθεση του δήμαρχου Πειραιά κ. Μιχαλολιάκου.


Τώρα σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ υπόλοιπο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, όπου και αν βρίσκεσττε, και εμείς θα συνεχίσουμε με την 7η διάθεση προϊόντων στις 8 Σεπτεμβρίου (θα σας ειδοποιήσουμε εγκαίρως) με, ελπίζουμε, περισσότερα και πάντα ποιοτικά προϊόντα. Ήδη τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων στα δείγματα που πήραμε για έλεγχο (πατάτες, κρεμμύδια και ντομάτες) από την 6η διάθεση του Ιουλίου ήταν πολύ θετικά, δεν ανιχνεύτικε τίποτα επιβλαβές.

Οι εργαστηριακοί έλεγχοι θα διενεργούνται συνεχώς.

Στο επανιδείν με υγεία και καλή διάθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου